Selecteer een pagina
 

Lijkt het je heerlijk als iemand al je visuals ontwerpt?

En zou je graphics willen hebben die opvallen en verkopen…
En er super profi uitzien?

Ik snap je! We zijn tegenwoordig enorm visueel ingesteld en de juiste vormgeving is cruciaal voor een professioneel bedrijf. Het zorgt ervoor dat je opvalt, een fanbase (community) om je heen bouwt én dat je op financieel gebied doorgroeit.

Consistente branding is noodzakelijk. Grote bedrijven, bekende influencers en succesvolle onderneemsters hebben daarom niet voor niets een creatief team om zich heen dat alle visuals voor hen vormgeeft.

Maar wat als dat financieel nog niet mogelijk is voor jou? Grote kans dat je nu zelf veel tijd kwijt bent met het maken van visuals… En dat het er waarschijnlijk nog lang niet zo professioneel en stijlvol uitziet zoals je eigenlijk zou willen…

Wat als ik je vertelde dat…

Het Branding Pakket dit allemaal voor je oplost!

Wat zit er in het Branding Pakket:

1. 30(!) graphics speciaal voor jouw business – klaar voor gebruik in je eigen Canva account. Ik verwerk jouw huisstijl kleuren, lettertypen, foto’s en zelfs jouw eigen teksten in de visuals. Hoe handig is dat! Bekijk hieronder een overzicht van alle 30 graphics. 

2. Visuals game plan – Tijdens een telefonisch strategiegesprek van 30 minuten bepalen we de belangrijkste doelen voor jouw bedrijf en adviseer ik je hoe jouw branding hier aan kan bijdragen.

3. Canva account installatie – Ik vind het fantastisch om jou te helpen met het besparen van tijd en geld door ready-to-go Canva templates te gebruiken. Naast dat alle visuals beschikbaar zijn in jouw eigen Canva account, voer ik verbeteringen door in jouw account om nog productiever te kunnen werken.

4. 1 feedback ronde – Ik ontwerp, jij vertelt mij wat je er van vindt en ik verwerk jouw feedback zodat alle visuals klaar voor gebruik zijn. Het oneindig kunnen hergebruiken van de graphics maakt dit tot een enorm waardevolle investering.

Tijdspad: 2 á 3 weken
Kosten: vanaf € 550,- excl. BTW

Je krijgt ook de volgende extra’s:

Trello Project Bord

Vanuit een gezamenlijk online Trello Project Bord kan je continu volgen hoe ver we zijn in het ontwerpproces. Dit is ook de plek waar we alle branding onderdelen opslaan.

i

Planner set

Een planner set in jouw eigen huisstijl kleuren om extra productief aan de slag te gaan met jouw plannen en to do’s. Inclusief maand-, week- en dagplanner template.

Suprises

Ik sta erom bekend dat ik regelmatig nog wat extra visuals of opties toevoeg.

Eén keer kopen; oneindig vaak hergebruiken…

Een super slimme investering!

De 30 graphics bestaan uit:

1 moodboard; met jouw businesskleuren, logo, lettertype en andere branding onderdelen.

4 rechthoekige designs (liggend); bv. voor blogs of Facebook

4 rechthoekige designs (staand); bv. voor blogs of Pinterest

9 vierkante designs; bv. voor Instagram, LinkedIn of e-mailnieuwsbrief

9 story formats; voor Instagram

2 banners (liggend); voor bv. op je website

1 werkboek/Ebook format; met 4 pagina’s

Frequently Asked Questions

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

Dit is voor jou als je:

 • niet onnodig veel tijd meer wil besteden aan het ontwerpen van graphics zodat jij je kan focussen op het runnen van jouw bedrijf.
 • hulp wilt met je graphics, maar het nog niet volledig wil of kan uitbesteden.
 • vanuit een duidelijk plan met meer succes online zichtbaar wilt worden.
 • de waarde inziet van een eenmalige investering, die ervoor zorgt dat je oneindig veel gebruik kunt maken van jouw eigen professionele Canva templates.
Heb ik al een logo, huisstijl en kleuren etc. nodig?

Als je al een logo, kleuren, lettertype etc. hebt, kan ik ervoor zorgen dat dit gelijk wordt meegenomen in alle designs. Zo niet, dan maak ik een eerste opzet voor jouw bedrijf. Je kan alle kleuren, lettertypen etc. vervolgens ook altijd zelf aanpassen!

Wat als het niet werkt?

Ik begrijp heel goed dat je je geld zo goed mogelijk wilt investeren. De voorbeelden van de graphics laten je daarom precies zien hoe een Branding Pakket eruit ziet, zodat jij kan bepalen of dit is wat je nodig hebt.

Gaan we met elkaar in zee? Tof! Ik ontwerp, jij geeft feedback, ik zet vervolgens alle visuals in jouw Canva account en ik leer jou hoe je hier in werkt. Jij bent vervolgens zelf verantwoordelijk voor het gebruiken en (online) verspreiden en delen van alle graphics.

Wát krijg ik precies als ik een branding pakket koop?
 • 1 moodboard
 • 8 rechthoekige designs (4 staand en 4 liggend)
 • 9 vierkante designs
 • 9 Instagram story designs
 • 2 banners
 • 1 werkboek/document format

Dat zijn 30 graphics en 6 templates!

Meld je aan voor gratis downloads & content tips:

  Hello there!

  Ik ben Lynn

  Founder van She Talks Business!

  Een platform dat ik speciaal heb opgericht om andere ambitieuze jonge vrouwen te helpen hun business plannen te realiseren. Waste no more time & word lid van de VIP Newsletter om regelmatig tips, downloads & motivatie in je mailbox te ontvangen!

  Pin It on Pinterest