Selecteer een pagina
 

Over She Talks Business

Ben je ook uren bezig met de visuals en vormgeving items voor je bedrijf, om vervolgens tot de conclusie te komen dat het er niet zo professioneel en mooi uitziet?…

Als ‘productiviteit junkie’ en Canva expert weet ik hoe je ervoor zorgt dat je je tijd weer kunt besteden aan de dingen waar je echt goed in bent. Én die je leuk vindt.

En dat laatste is extra belangrijk. Want als onderneemster weet ik maar al te goed hoe frustrerend het is om je tijd te moeten besteden aan dingen die je afleiden van je core business.

Daarom help ik onderneemsters om productiever te werken door tijd te besparen met ready-to-go Canva templates. Maar hoe ik daar zo in terecht ben gekomen? Check mijn tijdlijn hieronder.

Mijn tijdlijn

2007

Studie

Start hbo communicatie studie (ik was toen 17 jaar), waar ik mijn liefde voor tekst en vormgeving ontdekte.

2009

 Small business

Parttime job als journalist bij het Noord-Hollands Dagblad en gefascineerd door ondernemen. Ik startte mijn nieuwe duale hbo-studie Small Business in Leeuwarden.

2013

Grotemensenleven

Diploma op zak en een vaste baan als communicatieadviseur bij de overheid. Dit jaar kwam ik in aanraking met de net opgerichte tool ‘Canva’. Ik kocht ook mijn eerste koophuis samen met mijn vriend. Een mooi jaar!

2017

Ondernemen

Ik zegde mijn vaste baan bij de overheid op en startte een marketing- en communicatiebureau met mijn zus. De start van mijn ondernemersavontuur! Uiteraard maakten wij al ons onze marketing visuals zelf in Canva.

2018

She Talks Business

Een tweede bedrijf, want een bedrijf in mijn eentje kon niet achterblijven;-). Na 5 jaar dagelijks in Canva te werken, maakte ik van mijn passie mijn werk; de start van She Talks Business! Waar ik al mijn kennis & kunde rondom Canva kwijt kan.

2019

Mama en een nieuw huis

Een prachtig jaar, met de geboorte van mijn eerste kind en de bouw van een nieuw huis. Ik lanceerde deze nieuwe website en ik startte met de template shop. En het jaar is nog niet eens om! 😉

Fun facts

Ik ben zo’n tutje dat nooit zonder make-up de deur uit gaat…

Vroeger had ik ‘bel-angst’… Jaren later verkocht ik al mijn marketing adviestrajecten (€ 1.000,- en duurder) via de telefoon!

Ik ben een enorme dierenvriend en reed fanatiek paard tot mijn 18e.

Pro · duc · tief 

1   veel voortbrengend; = vruchtbaar

Ga direct aan de slag:

Hello there!

Ik ben Lynn

Founder van She Talks Business!

Een platform dat ik speciaal heb opgericht om andere ambitieuze jonge vrouwen te helpen hun business plannen te realiseren. Waste no more time & word lid van de VIP Newsletter om regelmatig tips, downloads & motivatie in je mailbox te ontvangen!

Pin It on Pinterest