Selecteer een pagina
 

Over She Talks Business

Weet je ook niet goed wat je over je bedrijf kan delen op social media? Vraag je je af of het wel mogelijk is om jezelf goed zichtbaar te maken zonder dat dit je enorm veel tijd kost? En heb je geen idee hoe je een tijdbesparende content werkwijze voor jezelf maakt?

Als mede-ondernemer snap ik deze vragen heel goed. Ik weet zelf namelijk ook hoe frustrerend het is om je tijd te moeten besteden aan dingen die je afleiden van je core business. Grote kans dat goede content maken die frustratie voor jou is.

Daarom laat ik zien dat content creëren ook op een leuke en makkelijke manier kan!

Fun facts

Hi, ik ben Lynn!

Ik ben 29 jaar en ik woon in het mooie Noord-Hollandse stadje Schagen. In 2019 ben ik mama geworden van mijn zoontje Lev.

Ik houd van...

Dieren, interieur, make-up en risotto. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik pak ook regelmatig een terrasje en ik mountainbike.

Naast She Talks Business...

Ben ik interim communicatieadviseur binnen de publieke sector. Hier lees je daar meer over.

Mijn tijdlijn

2007

Studie

Start hbo communicatie studie (ik was toen 17 jaar), waar ik mijn liefde voor tekst en vormgeving ontdekte.

2009

 Small business

Parttime job als journalist bij het Noord-Hollands Dagblad en gefascineerd door ondernemen. Ik startte mijn nieuwe duale hbo-studie Small Business in Leeuwarden.

2013

Grotemensenleven

Diploma op zak en een vaste baan als communicatieadviseur bij de overheid. Dit jaar kwam ik in aanraking met de net opgerichte tool ‘Canva’. Ik kocht ook mijn eerste koophuis samen met mijn vriend. Een mooi jaar!

2017

Ondernemen

Ik zegde mijn vaste baan bij de overheid op en startte een marketing- en communicatiebureau met mijn zus. De start van mijn ondernemersavontuur! 

2018

Interim communicatieadviseur

Een tweede bedrijf, want een bedrijf in mijn eentje kon niet achterblijven;-). Als interim communicatieadviseur help ik organisaties binnen de publieke sector met communiceren.

2019

She Talks Business

Met stip op nummer 1 het mooiste jaar tot zo ver door de geboorte van mijn eerste kindje en de bouw van ons nieuwe huis. Daarnaast lanceerde ik She Talks Business en deze nieuwe website.

“Succes is 20% skills en 80% strategie”

Ga direct aan de slag:

Meld je aan voor gratis downloads & content tips:

    Hello there!

    Ik ben Lynn

    Founder van She Talks Business!

    Een platform dat ik speciaal heb opgericht om andere ambitieuze jonge vrouwen te helpen hun business plannen te realiseren. Waste no more time & word lid van de VIP Newsletter om regelmatig tips, downloads & motivatie in je mailbox te ontvangen!

    Pin It on Pinterest